Verbindingsnatuur

De mens is verbonden met alle organismen

Vandaag ben ik geweldig!

February 1, 2008

Gisteren kon er geen goed woordje af voor mezelf. Ik had namelijk niet de dingen gedaan die ik wilde doen. Namelijk huiswerk, veel huiswerk. Dat ik wel wat had gedaan en daarnaast ook nog het hele huis had opgeruimd en veel had schoongemaakt, dat vergat ik maar even. Later had ik ook nog de zwart/wit gestreepte trui van mijn vriend gewassen, alleen die had ik bij mijn vers geverfde blauwe vest in gedaan en toen had hij een zwart/lichtblauw gestreepte trui. Nou, toen kon ik het helemaal wel vergeten. Voor mezelf dan. Hij vond het niet zo erg, maar ik, ik vond mezelf zo ongeveer de domste mens op deze aardbol.

Maar vandaag, vandaag is het anders. Vandaag denk ik: “Ik vind mezelf geweldig!” Gewoon zomaar, zonder reden.

Denk je met me mee?

(Want weet je wat: jij bent ook geweldig. Zorg dat je dat niet vergeet!)

Add A Comment