Verbindingsnatuur

De mens is verbonden met alle organismen

Laat het los…

June 24, 2009

Verschillende keren ben ik verdwaald in alle plannen die ik had gemaakt. In alle doelen die ik probeerde na te streven. Het kwam er op neer dat ik zoveel doelen had, dat ik geen tijd meer had om te genieten. Zelfs als ik een bepaald doel had ‘gehaald’ deed me dat eigenlijk niets. Er waren immers al weer nieuwe doelen.

Ik probeer nu om wat minder na te streven en eigenlijk is dat heel leuk! Ik heb tijd om te genieten van de dingen die ik doe. Zelfs als er klusjes zijn die iets minder leuk zijn, dan wordt het leuk omdat ik het toch maar weer even heb gedaan. En het allerleukste: als ik mezelf niet zo ‘volstop’ dan is er ruimte en in ruimte krijg je de beste ideĆ«en. En ontstaan de leukste doelen – om in alle rust – na te streven. Toch nog wel een beetje…..

Add A Comment