Verbindingsnatuur

De mens is verbonden met alle organismen

Bereikbaar.

June 9, 2008

Zoals de mensen die me kennen weten ben ik, voor huidige maatstaven, slecht bereikbaar. Ik heb mijn telefoon eigenlijk altijd op stil staan. Dat komt omdat ik het bij tal van zaken onbeleefd vind om hem aan te laten en daarnaast vind ik het zelf ook niet fijn. Ik vergeet daarna altijd om hem weer aan te zetten. Tenzij ik een belangrijk telefoontje verwacht. Dus eigenlijk ben ik gewoon slecht bereikbaar. En weet je: ik vind het heerlijk. Ik wil ook helemaal niet altijd bereikbaar zijn. Ik moet er niet aan denken. Zelfs als ik in de supermarkt loop en ik hoor mijn telefoon toch (omdat ik dan ben vergeten hem op stil te zetten) kies ik er niet altijd voor om op te nemen. Waarom zou ik? Daar ben ik op dat moment toch niet mee bezig? Ik kan natuurlijk dan stil gaan staan en gaan telefoneren, wat ik altijd doe als ik toch ga telefoneren, alleen liever niet. Thuis op de bank of op een andere geschikte plek, waar ik alleen aan het bellen ben, dat vind ik prima. Ergens anders…liever niet. Als ik telefoneer dan wil ik kunnen luisteren en daar neem ik graag de tijd voor. Ten minste dat probeer ik……meestal.

Add A Comment