Verbindingsnatuur

De mens is verbonden met alle organismen

Keuzes.

November 4, 2007

Over de dingen die er toe doen. Tja, eigenlijk zijn er veel dingen die er toe doen. Eigenlijk doet alles er toe. Ik bedoel te zeggen belangrijke (grote) keuzes.

Wanneer je een belangrijke keuze moet maken: Volg je hart. Natuurlijk moet je er ook goed over na denken. Dat zou ik zeker aanraden. Maar als het er echt op aankomt: Je hart weet het antwoord.

En wanneer je elke keuze weloverwogen en vanuit je hart neemt, krijg je zelden spijt. Soms kan het zijn dat het achteraf misschien beter was geweest om een andere keuze te maken. Bedenk dan dat je er goed over na hebt gedacht, je hart hebt gevolgd en het op dat moment de beste keuze leek. Dan zul je geen spijt hebben. Want als toen wist, wat je nu weet, dan had je misschien een andere keuze gemaakt. Wist je dat toen? Nee. Heeft het dan zin spijt te hebben? Nee. Kijk met vreugde naar wat het je wel opgeleverd heeft (trek je conclusies en leer ervan) en kies opnieuw.

Add A Comment